MENÜÜ

Hommikupuder 16.10-13.10 ; 30.10-03.11

Koolilõuna menüü 16.10-20.10     OÜ Orfeum

Koolilõuna kalkulatsioon 16.10-20.10

Esmaspäev 16.10

Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Hakklihakaste (seguhakkliha) 100 100 110 120
Tatar, täisterapasta, kartul 160 170 180 200
Hautatud köögivili,porgandi-redisasalat 50 60 75 75
Kapsa-pirnisalat, kaalikas 50 60 75 75
Must leib(rukkileib ),sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Hibiskuse tee ja suhkur,

koolipiim R 2,5%

200/5 200/5 200/5 200/5
Õunaamps 80 100 120 150

Teisipäev 17.10

Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Ahjukala tilliga, kodujuustukaste 55/60 60/60 60/60 60/60
Kartulipüree, riis, odrakruubipuder 160 170 180 200
Porgandi-ananassisalat ,kurgisalat 50 60 75 75
Peedisalat, v. kapsasalat tilliga 50 60 75 75
Seemneleib (rukkileib), sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Õunamahl, koolipiim R2,5% 200 200 200 250
Melonilõik 80 100 120 150

Kolmapäev 18.10

Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Hapukapsasupp sealihaga,

hapukoor R20%

240/10 260/10 280/15 300/15
Rukkijahuvaht piimaga 110/100 120/120 130/120 140/140
Rukkileib, sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Pirniamps 80 100 120 150
Koolipiim R2,5% 200 200 200 250

Neljapäev 19.10

Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Kartuli-köögiviljasalat, viiner 200g/50g 220g/50g 240g/60g 260g/70g
Kook 1tk 1tk 1tk 1tk
Seemneleib (rukkileib), sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Õunaamps 80 100 120 150
Tee ja suhkur, koolipiimR2,5% 200 200 200 250

Reede 20.10

Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Koorene kanapasta 200 220 240 270
Porgandi-õunasalat, lillkapsas 50 60 75 75
Päikesesalat, hiinakapsa-puuviljasalat 50 60 75 75
Rukkileib, sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Kiivilõik 80 100 120 150
Vesi sidruniga, koolipiimR2,5% 200 200 200 250

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com.

 

Koolieine menüü (Arenguring) 16.10-20.10

 

ESMASPÄEV 16.10

 Ühepajatoit sealihaga 220g
 Hiinakapsa-melonisalat, porgandi-kõrvitsasalat 70g
 Kakao , piim R2,5% 180g
 Pirn 80g
 Sepik, leib 30g
 

TEISIPÄEV 17.10

 Borš kanaga, hapukoor R20% 220g/10g
 Kohupiima-marjavaht 140g
 Apelsin 50g
 Sepik, leib 30g
 

KOLMAPÄEV 18.10

 Köögiviljavorm juustuga 220g
 Porgandi-õunasalat, kapsa-paprikasalat 70g
 Sepik , leib 30g
 Õunamahl 180g
 

NELJAPÄEV 19.10

 Ahjukala, kurgi-jogurtikaste 1tk/40g
 Kartulipüree , tatar 140g
 Sügisesalat, jääsalat porgandiga 70g
 Piparmündi tee ja suhkur, piim R2,5% 180g/5g
 Sepik, leib 30g
 

REEDE 20.10

 Hautatud kana hapukoorekastmes 110g
 Riis, kartul 160g
 V.kapsasalat tilliga, peedi-küüslaugusalat 70g
 Piim R2,5% 180g
 Apelsin 50g
 Sepik, leib 30g