MENÜÜ

Hommikupuder 04.12-15.12

Koolilõuna menüü 11.12-15.12     OÜ Orfeum

Koolilõuna kalkulatsioon 11.12-15.12

Esmaspäev 11.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Hakklihakaste (seguhakkliha,hapukoor,sibul,jahu,rapsiõli) 100 120 130 140
Pasta, tatar, kartul 160 170 180 200
Hautatud köögiviljad, kapsa-parikasalat 50 60 75 75
Porgandi-nuikapsasalat, tomat 50 60 75 75
Rukkileib, sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Piparmündi tee ja suhkur, koolipiim R 2,5% 200/5 200/5 200/5 200/5
Õunaamps 80 100 120 150

 

Teisipäev 12.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Seljanka kalaga( kartul, kala,kons.kurk, sibul,rapsiõli,tomatipasta,ma), hapukoor R20% 280/10 300/10 330/15 360/20
Kohupiimavaht (kohupiim, piim,suhkur)

kisselliga(mahl,kartulitärklis,suhkur)

100/100 120/120 130/140 130/140
Rukkileib,sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Apelsiniamps 80 100 120 150
Koolipiim R2,5% 200 200 200 250

 

Kolmapäev 13.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Böfstrooganov(veiseliha,hapukoor,sibul,nisujahu,rapsiõli, ma) 80 100 110 120
Kartulipüree, riis, odrakruubipuder 160 170 180 200
Hiinakapsa- tomatisalat, kapsa-redisesalat 50 60 75 75
Porgandi-apelsinisalat , riivitud porgand 50 60 75 75
Rukkileib, sepik 20/20 20/20 30/20 30/20
Kamajook, koolipiim R2,5% 200 200 200 250
Pirniamps 80 100 120 150

 

 

Neljapäev 14.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Kana-köögiviljarisotto

(riis,kana,porgand,hernes,rapsiõli,ma)

200 220 240 260
Kapsa-pohlasalat, sügisesalat 50 60 75 75
Kaalikasalat hapukoorega, jääsalat porgandiga 50 60 75 75
Must seemneleib 20/20 20/20 30/20 30/20
Õunaamps 80 100 120 150
Koolipiim R2,5% 200 200 200 250

 

Reede 15.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Ühepajatoit hakklihaga (kartul,porgand,kapsas,kaalikas,seguhakkliha,ma) 300 320 330 350
Peedi-õunasalat, hapukapsas 50 60 75 75
Porgandi-rohelise sibula salat, seller 50 60 75 75
Rukkileib 20/20 20/20 30/20 30/20
Sepik 20/20 20/20 20/20 20/20
Banaaniamps 80 100 120 150
Hibiskuse tee ja suhkur, koolipiim R2,5% 200 200 250 250

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com.

 

Koolieine menüü (Arenguring) 11.12-15.12

ESMASPÄEV 11.12
 Kodune praad sealihaga 270g
 Porgandi-paprikasalat, jääsalat 100g
 Baieri seemneleib,sepik 30g
 Keefir R2,5%, piim R2,5% 150g
 Õun 50g
TEISIPÄEV 12.12
Koorene kanapasta köögiviljadega 200g
Hiinakapsa-tomatisalat, riivitud porgand 100g
Sepik, rukkileib 20g
Kakao, piim R2,5% 150g
KOLMAPÄEV 13.12
 Hakklihasupp ( sea-veisehakkliha) 230g
 Piimakissell toormoosiga 140g/10g
 Rukkileib, sepik 30g
 Banaan 80g
NELJAPÄEV 14.12
 Kodune kotlet, kaste 50g/50g
 Aurutatud kartul, tatar 140g
 Porgandi-pohlasalat,

kaalika-apelsinisalat

100g
 Must seemneleib,sepik 30g
 Mahlajook , piim R2,5% 180g
REEDE 15.12
 Üleküpsetatud kala, kurgi-jogurtikaste 50g/50g
 Riis, kartul 140g
 Hiinakapsa-maisi-paprikasalat,

porgandi-õunasalat

100g
 Rukkileib, sepik 30g
 Tee ja suhkur, piim R2,5% 150g