Koolilõuna menüü 17.09-21.09

Koolilõuna kalkulatsioon 17.09-21.09

Esmaspäev 17.09 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Hakklihakaste (seguhakkliha,hapukoor,sibul,rapsiõli,nisujahu) 80 100 110 120
Tatar, täisterapasta 160 170 180 200
Hautatud köögivili, riivitud porgand 50 60 75 75
Kapsa-pirnisalat, jääsalat marjadega 50 60 75 75
Must leib,rukkileib 40 40 40 40
Hibiskuse tee ja suhkur, koolipiim R,5% 200/5 200/5 200/5 200/5
Õunaamps 80 100 120 150

 

Teisipäev 18.09 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Ahjuräim(räim,rapsiõli,ma), kodujuustukaste(kodujuust,hapukoor,tomat,kurk,ma) 50/50 60/60 60/60 60/70
Kartulipüree, riis, tatar 160 170 180 200
Porgandi-paprikasalat , kaalikas 50 60 75 75
Peedisalat, kapsa-puuviljasalat 50 60 75 75
Seemneleib, rukkileib 40 40 40 40
Õunamahl, koolipiim R2,5% 200 200 200 250
Melonilõik 80 100 120 150

 

Kolmapäev 19.09 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Rassolnik kanaga(kartul,konserv.kurk, odrakruup,

porgand,sibul,kana,rapsiõli,ma), hapukoor R20%

280/5 300/10 320/10 360/15
Rukkijahuvaht(mahl,rukkijahu,suhkur) piimaga 90/100 100/100 110/110 120/120
Rukkileib, must leib 40 40 40 40
Koolipiim R2,5%, keefir 2,5% 200 200 200 250
Pirniamps 80 100 120 150

 

Neljapäev 20.09 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Pilaff sealihaga

(riis,paprika,porgand,sibul,sealiha,ma)

220 240 260 290
Hiinakapsa-tomatisalat, kapsas 50 60 75 75
Päikesesalat, porgandi-apelsinisalat 50 60 75 75
Rukkileib, must seemneleib 40 40 40 40
Vesi sidruniga, koolipiimR2,5%, keefirR2,5% 200 20 200 250
Õunaamps 80 100 120 150

 

Reede 21.09 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Kaera- jaan (seguhakkliha,sepik,rapsiõli,sibul,paprika,kaerahelbed,ma),

jogurti-kurgikaste (jogurt,kurk,ma)

50/50 60/60 70/60 70/60
Kartul, tatar, odrakruubipuder
Porgandisalat idudega, redisesalat 50 60 75 75
Kapsa- porrusalat, köögiviljavalik 50 60 75 75
Seemneleib, rukkileib 40 40 40 40
Kamajook, koolipiimR2,5% 180 180 180 200
Ploom 80 100 120 150

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com.

Koolieine menüü 17.09-21.09 (Arenguring)

 

ESMASPÄEV 17.09

 Sealiha-köögiviljahautis 240g
 Porgandi-õunasalat, sügisesalat 100g
 Piim R2,5% 180g
 Sepik, leib 30g
 

TEISIPÄEV 18.09

 Värskekapsasupp 220g
 Kohupiim toormoosiga 140g/10g
 Sepik, leib 30g
 Pirniamps 50g
 

KOLMAPÄEV 19.09

 Kanakaste 100g
 Pasta, riis 140g
 Peedisalat, hiinakapsas 100g
 Tee ja suhkur 200g/5g
 Leib, sepik 30g
 

NELJAPÄEV 20.09

 Ahjukala, koorekaste 50g/50
 Kartul, tatar 140g
 Porgandi-kaalikasalat, kapsasalat 100g
 Mahl, piim R2,5% 180g
 Sepik , leib 30g
 

REEDE 21.09

 Pastaroog juustuga 200g
 V.kapsa-tomatisalat, porgand 100g
 Jogurtijook, piim R2,5% 180g
 Sepik, leib 30g
 Õunasektorid 50g